Muzica Populara Noua

Aura Stoican - Cine-i om cinstit in viata (canalul oficial)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de Muzica Populara in Muzica Populara
2,183 Vizionari

Publicitate

Descriere

Contact Aura Stoican: 0769 213 808
Facebook: Aura Stoican Official
Email: aurastoican@gmail.com
Va scriu aici cateva lucruri despre mine, pentru a va ajuta sa ma cunoasteti mai bine, si pentru a comunica mai usor cu dumneavoastra. Va astept mereu cu interes intrebarile si comentariile!
M-am nascut in primavara anului 1992, pe data de 10 mai, intr-o zi de duminica.Intreaga copilarie mi-am petrecut-o in locul natal, si anume in satul Turtaba, comuna Isverna, judetul Mehedinti, acolo unde,asa cum imi place mie sa spun…ESTE RAIUL PE PAMANT! Primii 8 ani de scoala i-am parcurs la Scoala Gimnaziala din satul Proitesti, comuna Ponoarele, unde am facut si primii pasi in muzica, participand la serbarile organizate de catre scoala, si incet, incet am inceput sa simt ca muzica este sensul existentei mele, iar pentru a imi aprofunda atat cunostintele cat si abilitatile, m-am inscris la “Liceul de Muzica si Arte Plastice Constantin Brailoiu” din Targu-jiu sectia canto-popular , avandu-l ca profesor pe domnul Stelian Florescu. In anii de liceu, impreuna cu colegele din grupul ”Gorjencele” si ajutate de doamna profesoara Nicoleta Lacatusu, am avut parte de o realizare foarte frumoasa imprimand primul nostru album, cu cantece fie din repertoriul propriu, fie culese din folclor.In paralel am urmat si cursurile Scolii Populare de Arta, participand la spectacole alaturi de ‘’Ansamblul Maria Lataretu ‘’, in anul 2011, am absolvit atat Liceul de Muzica si Arte Plastice Constantin Brailoiu, cat si Scoala Populara de Arte. Incepand cu anul 2011, am urmat cursurile Universitatii Constantin Brancusi din Tg-Jiu,” Facultatea de Relatii Internationale, Drept si Stiinte Administrative”, specializarea Drept.
Cantecul, traditia si costumele populare mi-au bucurat mereu sufletul, iar eu la randul meu incerc sa pastrez o parte din traditie si din cantecul popular, si sa impartasesc cu dumneavoastra tot ceea ce sunt si simt eu.
Ascultandu-mi cantecele, ma veti gasi pe mine!

Am viata frmoasa si imi merge bine
Pe prieteni mi-i ajut
Sapte ani de-acasa i-am avut la mine
Pe oriunde am trecut
REFREN
Cine-i om cinstit in viata
Intra pe usa din fata
Nu se-ascunde, ci sta drept
Ca-i curata inima, la el in piept


Ca orice om care e cinstit din fire
Ma tem doar de Dumnezeu
Daca bag de seama, ca tu stapanire
Vrei sa pui pe lucrul meu
REF


Cand ceva nu-mi place nu vorbesc prin spate
Spun in fata ce-am de spus
Ca nu ai ce-mi face, mai presus de toate
Mereu cinstea eu am pus
REF

Taguri: aura stoican

Comenteaza

RSS